Beauty Awards 2020

De vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten.

Mijn avontuur begon eind oktober 2019, met een kritische blik heb ik naar Beautimo gekeken en heb ik mijn inzending opgestuurd. Deze werd beoordeeld door een Jury om zo door te kunnen gaan naar de volgende ronde..

 

Lees hieronder het hele verhaal

De Mystery Guest

Op 6 december 2019 heb ik de Mystery Guest mogen ontvangen in de salon. Zij boekte de heerlijke moments behandeling. Deze behandeling werd beoordeeld op verschillende onderdelen. Om te kijken welke schoonheidssalon genomineerd moet worden hebben ze zoveel mogelijk informatie nodig.

Vrijdag 17 Januari 2020

Dit was de dag van het verlossende woord. Deze dag zouden alle deelnemers een mail ontvangen waarin staat of je wel of niet genomineerd zou zijn. Deze ochtend stond ik vol gepland met klanten en keek tussen de behandelingen door of ik een mail had ontvangen… toen ik zag dat ik een mail had stond ik te shaken op mijn benen, wat een spanning. En wat staat er??

Beautimo is genomineerd en behoord tot de beste top 3 schoonheidsspecialisten in de categorie Newcomer of the year!

 

Ik leg mijn lat erg hoog en heb ambities om te groeien. Gewoon de allerbeste worden in mijn regio. Meedoen met de Beauty Awards is voor mij hierin een fantastisch hulpmiddel! Het geeft een extra boost aan de groei van Beautimo. Het is een leerproces dat ik met plezier ben aangegaan en de nominatie staat symbool voor erkenning.

Het Jury gesprek

Op 12 Februari had ik een Jury gesprek om de jury te overtuigen waarom ik moet winnen. Hier had ik me goed op voorbereid want we gaan natuurlijk voor de winst. Na deze ochtend was de meeste spanning gezakt, dit was namelijk het laatste onderdeel voor de beoordeling wie er gaat winnen.

4 Maart 2020

Hier hadden alle genomineerden erg naar uitgekeken. Woensdag 4 maart was het dan zover, de genomineerden dag.
Een dag waarin alle genomineerden bij elkaar kwamen om elkaar te leren kennen, ideeën op te doen en ervaringen te delen. We kregen een praktische mediatraining en moesten ondertussen stuk voor stuk een korte video op nemen die op 27 september word uitgezonden. Daarna gingen we met alle genomineerden lunchen, het was een geslaagde dag.

Gala- uitreikingsavond Beauty Award uitgesteld

De avond waar je de hele wedstrijd naar toe leeft. De Gala- uitreikingsavond zou plaats vinden op zondag 19 april 2020, helaas door het coronavirus is deze avond verplaats naar 27 september 2020 in Nieuwegein. Een ingrijpende maar noodzakelijke beslissing. Hierdoor bleef het nog even spannend wie op 27 september de Beauty Award mee naar huis mag nemen..
Maar ook 27 september kon het weer niet doorgaan en werd de gala-avond nog een keer uitgesteld, dit keer naar 25 april 2021.

Gala avond Beauty-Award 25 april 2021

Op Zondag 25 april was het dan zover de online uitreiking waarbij iedereen live kon meekijken. Dit jaar geen fysieke rode loper, limousines of stralend poseren voor de (pers)fotografen, maar wel een prachtige online uitreiking waar de zeven Beauty Awards worden uitgereikt.
Een super spannende avond, samen met mijn familie waren we gekleed in gala kleding en hebben we lekkere hapjes en drankjes besteld want wat de uitslag ook zou zijn was dit een mooie afsluiter van deze fantastische wedstrijd.

Winnaar Beste Newcomer of the year 2021!!

yesssss!! De Award is binnen! Beautimo is de winnaar van De Beauty Award 2020/2021. Zo ontzettend trots dat Beautimo deze award heeft mogen winnen. Dinsdag 27 april kwam Perine van de jury langs om de award te overhandigen.

Webshop 06-52841550 Afspraak maken