Skincare level 3

Deze luxery behandeling is uw nieuwe verslaving. De intensieve work-out voor uw huid! Boek zichtbare resultaten met de Diamond touch in combinatie met bindweefsel & een fruitzuurkuur!

Diamond touch
High Tech Diamond Touch
Ieder mens is bijzonder, uniek en prachtig. Daar mag u trots op zijn! Maar soms ontstaan met het verstrijken van de jaren fijne lijntjes en pigmentvlekken in het gezicht of zijn er littekentjes aanwezig. Erg vervelend en het ontsiert de huid.

De kracht van Cenzaa schuilt in de filosofie dat ├ęchte schoonheid van binnen zit. We begrijpen ook dat het opheffen, verminderen of voorkomen van een huidprobleem voor u belangrijk kan zijn om lekker in uw vel te zitten.

Ons geheim: de High Tech Diamond Touch. Speciaal voor u een huidverbeteringsconcept, voor specifieke huidwensen of huidproblemen. Unieke behandelingen zonder chirurgie en met oogverblinde resultaten. De gespecialiseerde behandelingen worden uitgevoerd door een gecertificeerde Cosmedical Therapist. Afhankelijk van uw huidwens of huidprobleem, ondergaat uw huid een zorgvuldig op elkaar aangesloten stappenplan. Een pijnloze behandeling met resultaat: een nieuwe, jonge en vooral gladde huid. U gaat weer stralen!

Meer informatie?
Maak kennis met uw nieuwe verslaving. Wij vertellen u graag meer over de mogelijke behandelingen voor uw huid. Maak vandaag nog een afspraak!

Afgestemd
op uw huid

Zeer effectieve
huidverbetering

Ultieme
ontspanning

Webshop 06-52841550 Afspraak maken