Cenzaa Diamond Touch

Ieder mens is bijzonder, uniek en prachtig. Daar mag u trots op zijn! Maar soms ontstaan met het verstrijken van de jaren fijne lijntjes en pigmentvlekken in het gezicht of zijn er littekentjes aanwezig. Erg vervelend en het ontsiert de huid.

Onze behandelingen:

De kracht van Cenzaa schuilt in de filosofie dat échte schoonheid van binnen zit. We begrijpen ook dat het opheffen, verminderen of voorkomen van een huidprobleem voor u belangrijk kan zijn om lekker in uw vel te zitten. Cenzaa Cosmedische huidtherapie wil u graag helpen uw stralende huid terugkrijgen door het creëren van nieuwe, jonge en vooral gladde huid.

High Tech Diamond Touch

Te mooi om waar te zijn denkt u? Ons geheim: de High Tech Diamond Touch. Speciaal voor u ontwikkelden we een revolutionair en compleet huidverbeteringsconcept, voor specifieke huidwensen of huidproblemen, gelieerd aan de medische wetenschap. Unieke behandelingen zonder chirurgie en met oogverblinde resultaten anno 2025; nu al voor iedereen bereikbaar! De gespecialiseerde behandelingen worden uitgevoerd door een gecertificeerde Cosmedical Therapist. Afhankelijk van uw huidwens of huidprobleem, ondergaat uw huid een zorgvuldig op elkaar aangesloten stappenplan. Een pijnloze behandeling met resultaat: een nieuwe, jonge en vooral gladde huid. U gaat weer stralen!

 

  • De behandeling begint met een fruitzuurpeeling
  • gevolgd door een intensieve bindweefselmassage voor een
    kick-start van de collageenproductie
  • In de volgende stap wordt er maximale verbetering van huidstructuur bereikt met het High Tech Diamond Touch apparaat en Serum infusion.
Video
06-52841550 Afspraak maken NEW WEBSHOP!