Cenzaa Advanced Skincare

Maximale huidverbetering met Oosterse beleving! Met de luxe en onderscheidende Cenzaa behandelingen geeft Beautimo u een unieke ervaring. Om uw behandeling zo persoonlijk mogelijk te maken geniet u bij binnenkomst van een heerlijk thee-ritueel en ontspannende geurreis.

Onze behandelingen:

Cenzaa Treat, Try Out, Travel behandeling

Een unieke kennismakingsbehandeling waar wellness & huidverbetering hand in hand gaan! Boek deze Wanna be a Vip behandeling en ontvang een op uw huid afgestemde Cenzaa Skincare Box t.w.v. € 99,95.

 • Afgestemd op uw huid
 • Maximale opname van werkzame stoffen
 • Wellness en huidverbetering in één
Behandeling:
€ 99,95
45 min
Cenzaa Impressions

Een persoonlijke, ontspannende en huidverbeterende behandeling die speciaal op uw huidconditie en huidwens is afgestemd. De ideale balans tussen Cleansing en Well-being met het revolutionaire PCN2® system.

 • Afgestemd op uw huid
 • Maximale opname van werkzame stoffen
 • Wellness en huidverbetering in één
Basis:
€ 60,00
60 min
Luxe:
€ 89,00
90 min
Cenzaa Moments

Het moment waarop uw huid verandert! Verras uzelf met een, op uw huidconditie en huidwens afgestemde gezichtsbehandeling. Ervaar de luxe massagetechnieken en geniet lang na van de huidverbeterende effecten van het revolutionaire PCN2® system.

 • Werk aan een stralende teint
 • Een zeer effectieve en huidverbeterende behandeling
 • Maximale opname van werkzame stoffen
Behandeling:
€ 65,00
90 min
Cenzaa Weda

Beloon uw huid met het beste van het beste. Geniet van de betoverende massages en delicate geuren tijdens deze unieke gezichtsbehandeling. Met eeuwenoude Indiase beautyrituelen wordt de huid behandeld wat zorgt voor complete well-being.

 • Ultieme ontspanning en optimale beleving
 • 100% Doeltreffende huidverbetering
 • Behandeling met knisperende geurige bundels
Behandeling:
€ 85,00
105 min
For men

Een heerlijke ontspannen behandeling met het revolutionaire PCN2® system, speciaal afgestemd op de mannenhuid. Mannen van Haaksbergen, verwen uzelf!

 • Intensieve behandeling
 • Energieboost
 • Effectief en ontspannend
Behandeling:
€ 50,00
45 min

Cenzaa huidverbeterende behandelingen

Baanbrekende resultaten met bewezen effecten! De toonaangevende therapeutische behandelingen worden uitgevoerd door speciaal opgeleide Huidexperts en laten in een recordtempo huidverbetering zien. Uw huidwensen worden effectief behandeld met liftende bindweefselmassages, fruitzuren en innovatieve high-tech formules.

Onze behandelingen:

Cenzaa Energy Bootcamp

De intensieve work-out voor uw huid! Boek zichtbare resultaten met deze bindweefselkuur. Perfect voor feestelijke gelegenheden.

 • Rimpelreductie
 • Stralende teint
 • Verbeterde doorbloeding
Behandeling:
€ 49,50
45 min
Cenzaa Botuline Shock Therapy

Deze luxery behandeling is uw nieuwe verslaving. De natuurlijke mini facelift! Het Botuline masker geeft je huid weer een frisse uitstraling.

 • Het natuurlijke Botox effect
 • Uw nieuwe ongevaarlijke verslaving…
 • Mini facelift zonder pijnlijke behandeling
Behandeling:
€ 99,00
105 min
Say Goodbye to Wrinkles

Een big happening of event? Boek dan deze huidverjongende fruitzuurkuur!

 • Anti Age en Rimpelreductie
 • Vermindert de fijne lijntjes
 • Egale en strakke huidcontouren
Behandeling:
€ 45,00
30 min
Botuline Look Eye Therapy

Zeg “JA” tegen een stralende oogopslag! Het ultieme teken van jeugdigheid. De eerste tekenen van veroudering zijn bijna altijd het zichtbaarst in de zone rond de ogen. Mooie ogen vallen op, dus vergeet niet de gevoelige huid eromheen!

 • Frisse blik
 • Boost je zelfvertrouwen
 • Jongere uitstraling
Behandeling:
€ 33,50
30 min
Whitening & Brightning therapy

Vertoont uw huid ongewenste pigmentvlekjes, een doffe teint of ontsierende huidverkleuringen? Boek dan deze behandeling voor een stralende en vlekkeloze huid!

Behandeling:
€ 67,50
45 min
Rosacea & Couperose therapy

Vertoont uw huid blijvende roodheid, harde rode bultjes of ontsierende adertjes? Dan is dit de behandeling om roodheid en irritatie tegen te gaan en te verzachten.

Behandeling:
€ 67,50
45 min
Acne & Clearify therapy

Een doeltreffende behandeling die zich richt op huidproblemen zoals o.a. acne, puistjes en littekens! Deze therapy is een samenspel tussen de expert en u.

Behandeling:
€ 47,50
45 min

Cenzaa Diamond Touch

Ieder mens is bijzonder, uniek en prachtig. Daar mag u trots op zijn! Maar soms ontstaan met het verstrijken van de jaren fijne lijntjes en pigmentvlekken in het gezicht of zijn er littekentjes aanwezig. Erg vervelend en het ontsiert de huid.

Onze behandelingen:

De kracht van Cenzaa schuilt in de filosofie dat échte schoonheid van binnen zit. We begrijpen ook dat het opheffen, verminderen of voorkomen van een huidprobleem voor u belangrijk kan zijn om lekker in uw vel te zitten. Cenzaa Cosmedische huidtherapie wil u graag helpen uw stralende huid terugkrijgen door het creëren van nieuwe, jonge en vooral gladde huid.

High Tech Diamond Touch

Te mooi om waar te zijn denkt u? Ons geheim: de High Tech Diamond Touch. Speciaal voor u ontwikkelden we een revolutionair en compleet huidverbeteringsconcept, voor specifieke huidwensen of huidproblemen, gelieerd aan de medische wetenschap. Unieke behandelingen zonder chirurgie en met oogverblinde resultaten anno 2025; nu al voor iedereen bereikbaar! De gespecialiseerde behandelingen worden uitgevoerd door een gecertificeerde Cosmedical Therapist. Afhankelijk van uw huidwens of huidprobleem, ondergaat uw huid een zorgvuldig op elkaar aangesloten stappenplan. Een pijnloze behandeling met resultaat: een nieuwe, jonge en vooral gladde huid. U gaat weer stralen!

 

 • De behandeling begint met een fruitzuurpeeling
 • gevolgd door een intensieve bindweefselmassage voor een
  kick-start van de collageenproductie
 • In de volgende stap wordt er maximale verbetering van huidstructuur bereikt met het High Tech Diamond Touch apparaat en Serum infusion.

Korte behandelingen

Bij Beautimo kunt u ook terecht voor korte behandelingen. Hieronder hebben we ze voor u op een rij gezet. 

Onze behandelingen:

Henna brows

Henna brow is een product op basis van Indiase henna. Daar zijn
kleurpigmenten aan toegevoegd om de henna een mooie licht- tot
donkerbruine kleur te geven. Zou je met pure henna werken, dan krijg
je uiteindelijk een roodachtige afdruk op de huid. Dat zie je terug bij
traditionele hennaversieringen in veel Oosterse landen.

Daarnaast zorgen de kleurpigmenten ervoor dat de henna sneller in de huid trekt. Zo hoef je geen uren te wachten, zoals met pure henna het geval is. Henna brows is dus nooit puur natuur, wat sommige merken ook beweren.

Wenkbrauwtreatment

Met mooie wenkbrauwen accentueer je je sterke kenmerken en met harsen creëer je die strakke wenkbrauwen. Harsen is een snelle ontharingsmethode om je wenkbrauwen in de perfecte vorm te krijgen. Je geniet van een langdurig resultaat, want de haren worden met wortel en al verwijderd, waardoor de haren ook nog eens dunner terugkomen.

Tijdens het wenkbrauwtreatmen worden jouw wenkbrauwen geharst, gepileerd en geverfd.

Verven wimpers

Er zijn verschillende redenen waarom u de wimpers zou willen laten verven:

 • Het lijkt of u geen wimpers heeft omdat deze zo licht van kleur zijn
 • De haartjes verschillen van kleur
 • Het geeft wat meer uitdrukking aan het gezicht
 • U wilt kunnen zwemmen zonder bang te zijn dat de mascara uitloopt
 • U hoeft niet elke avond al uw make-up af te halen en in de ochtend weer op te doen
Harsen bovenlip / kin

Donshaartjes op de bovenlip zijn volkomen normaal. Toch is niet iedereen even blij met deze haartjes, vooral wanneer het zichtbare haartjes zijn. Naarmate je ouder wordt, kunnen de haartjes stugger en donkerder worden. Wil je de bovenlip of kin ontharen dan kan dat.

Massages

Wilt u heerlijke ontspannen en even ontsnappen aan de drukte van alle dag? Gun uzelf een relaxmoment en geniet van een bijzonder moment. Schoonheidssalon Beautimo heeft een aantal verwenbehandelingen om even helemaal tot rust te komen en die het beste geven voor de huid. Body & mind komen in balans tijdens de unieke Cenzaa beleving van voelen, ruiken, horen en proeven. Trakteer uzelf op een oosterse verademing mét maximale huidverbetering!

Onze behandelingen:

Ontspannende Massage

Tijdens deze ontspanningsmassage wordt uw lichaam zachtjes gemasseerd met een van de heerlijke Cenzaa geur olie naar keuze. U voelt uw spieren en het onderhuids bindweefsel losser worden en door de zachte wrijving met de Cenzaa geur olie wordt uw huid aangenaam warm en kunt u zich heerlijk ontspannen. Tijdens deze massage word de rug, schouders en achterkant benen gemasseerd.

 • Rimpelreductie
 • Stralende teint
 • Verbeterde doorbloeding
Behandeling:
€ 40,00
35 min
Hotstone Massage

De aangenaam warme stenen op uw lichaam werken ontspannend op uw spieren, het stimuleert de organen, het heeft een ontgiftende werking, geeft nieuwe energie en brengt het lichaam meer in balans. Tijdens deze massage word de rug, schouders en achter kant benen gemasseerd.

 • Het natuurlijke Botox effect
 • Uw nieuwe ongevaarlijke verslaving…
Behandeling:
€ 60,00
60 min

Harsbehandelingen

Geharste haren blijven ongeveer 3 tot 8 weken weg nadat ze zijn geharst. Haren groeien niet allemaal tegelijk. Op het moment dat je harst, zal een deel van de haren in rust zijn en een ander deel is wel al aan het groeien, maar nog te kort om ze te zien. Wanneer je een week nadat je hebt geharst weer enige haren ziet, zijn dat dus niet de haren die je hebt geharst.

Onze behandelingen:

Onderbenen / benen geheel
Onderarmen / armen geheel
Oksels
Bovenlip

Nagels

Kunstnagels zijn er in verschillende soorten. Bij Beautimo kunt u voor uw behandeling kiezen voor Fibergel of gellak. Na gemiddeld 3/4 weken ontstaat er een uitgroei. Bij de nabehandeling word deze weer opgevuld. 

Wanneer u de kunstnagels er niet langer op wil moet u NOOIT de nagels zelf verwijderen. U loopt de kans dat u hiermee uw natuurlijke nagels beschadigd doordat het nagelbed kan inscheuren. Door uw nagelstyliste worden de nagels op een veilige manier verwijderd.

Onze behandelingen:

Nieuwe set kunstnagels

Kunstnagels zijn nagels met een verlenging. Deze kunnen zo lang gemaakt worden wat u zelf wenst. Ook de vorm kunt u zelf bepalen. Nieuwe set nagels kost €55,- en duurt 90min. Bijvullen van de nagels kost €35,- en duurt 60 min.

Behandeling:
€ 55,00
90 min
Gellak

Een gellak behandeling is een lak op de eigen nagels. Dit is geen normale nagellak maar een lak die onder een uv/led lamp moet uitharden. Hierbij kan geen lengte worden gecreëerd. Gellak blijft gemiddeld 2/3 weken perfect zitten.

Behandeling:
€ 25,00
45 min

Wimpers

Iedere ochtend is het een strijd met uw wimperkrultang en mascara om uw wimpers zo lang en zo vol mogelijk te krijgen. Het kan frustrerend werken als uw wimpers lastig in model te krijgen zijn. Daar is nu een oplossing voor: Wimperextensions! 

Onze behandelingen:

Wimperextensions One-By-One

IEDEREEN WIL LANGE, VOLLE WIMPERS.

Deze zijn te vergelijken met hairextensions, alleen zijn de extensions nu speciaal gemaakt voor uw wimpers. Na deze behandeling kunnen uw krultang en mascara de kast in. Het effect van wimperextensions moet u eigenlijk met eigen ogen zien of zelf ervaren. Het ziet er heel natuurlijk en mooi uit. Alsof u gezegend bent met lange wimpers of een wondermascara hebt gebruikt. Begint u eenmaal aan wimperextensions, dan wilt u eigenlijk niet meer zonder deze glamorous look.

WERKWIJZE WIMPEREXTENSIONS

We bevestigen de wimperextensions aan uw natuurlijke wimpers met een speciale bonder (zonder formaldehyde). Die blijft zacht en flexibel en veroorzaakt beslist geen schade aan de natuurlijke wimper. Het haartje is meestal dikker bij het begin en wordt dunner in het puntje. De haartjes hebben een bepaalde krul, waardoor uw wimpers mooi gekruld zijn en niet recht naar voren staan. We creëren een natuurlijk effect, anders dan bij nepwimpers. Perfect Eyelash werkt uitsluitend met goed opgeleide professionals. U ziet geen aanhechting, omdat de extensions niet op de huid worden geplakt, maar op uw eigen wimperharen.

De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers is 90 tot 120 minuten. Een opvulbehandeling duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten. Wij werken uitsluitend met wimperextensions die zeer zacht en praktisch gewichtsloos zijn. Ze hebben een mooie krul, waarbij u keuze heeft uit diverse krullen). Veel salons werken met synthetische wimpers. Bij Perfect Eyelash werken we met echte zijden wimpers, waardoor u een veel natuurlijker effect krijgt!

Uw eigen wimpers hebben een groeicyclus en vernieuwen zich ongeveer één keer in de twee maanden. Een wimperextension blijft dus één tot drie maanden zitten. Afhankelijk van iemands persoonlijke haargroeicyclys kan dit enkele weken variëren. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij om iedere drie tot vier weken een opvulbehandeling te nemen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een wimperextensionsbehandeling eenmalig te laten doen. Bijvoorbeeld als u op vakantie gaat, een trouwerij of een ander belangrijk feest hebt.

Lash Lifting

Wat houdt Lash Volume Lifting in?

De Perfect Eyelash Lash Volume Lifting is een kortdurende behandeling met een inwerktijd van maximaal 15 tot 25 minuten (afhankelijk van het soort wimper). Daarnaast is het voor klanten die geen wimperextensions dragen een zeer geliefde behandeling, omdat deze weinig onderhoud behoeft en de behandeling relatief kort duurt. Tevens heeft de behandeling een lang draagplezier.

Het verschil tussen Lash Volume Lifting en wimperpermanent

Met Perfect Eyelash Lash Volume Lifting krult u de natuurlijke wimpers van uw cliënten. Deze unieke behandeling met siliconenpads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Dat geeft direct het verschil aan met het traditionele wimperpermanent. Daarbij wordt gebruik gemaakt van ‘schadelijke’ wimperkrultangen, klemmen en rollers! Wimperlifting met siliconenpads is niet schadelijk voor de wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. De vorm na de LVL-behandeling blijft minimaal 6-9 weken behouden.

Perfect Eyelash Lash Volume Lifting is daardoor dus ook niet te vergelijken met wimperpermanent. Bij wimperpermanent ontstaan door de klemmen of rollers snel broze wimpers. Hierdoor breken de wimperhaartjes af, omdat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.

06-52841550 Afspraak maken 06-52841550